Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea ordonanţelor militare aduc amenzi de 533.700 lei pentru, în ultimele 24 de ore

www.telemneamt.net
Politia amenzi localuri

Forţele de ordine din judeţul Constanţa au acordat, în ultimele 24 de ore, 315 amenzi în valoare totală de 533.700 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare, informează Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, în judeţul Constanţa au fost aplicate în total 4.451 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 4.559.161 lei.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost verificate 1.902 persoane aflate în izolare la domiciliu şi 115 societăţi comerciale şi PFA de către 432 de membri ai forţelor de ordine, iar pentru aplicarea prevederilor ordonanţelor militare au fost implicaţi 1.059 de poliţişti jandarmi şi militari.

De asemenea, Garda de Coastă a aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 7/2020, privind nerespectarea culoarului de tranzit stabilit pentru transportul de marfă.

În ceea ce priveşte situaţia actualizată legată de COVID-19, în judeţul Constanţa sunt înregistrate 48 de persoane vindecate şi externate din spital, 695 de persoane în carantină şi 383 de persoane în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.