Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea regulilor de combatere a epidemiei de COVID-19 aduc AMENZI de aproape 100.000 lei la Caraş-Severin

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii din Caraş-Severin au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a aproape 1.200 de persoane, dar şi respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare, fiind aplicate în acestei acţiuni desfăşurate în ultimele 24 de ore amenzi în valoare de circa 100.000 lei, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a acţiunii, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.970 de lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţelor Militare, privind izolarea la domiciliu şi restricţiile de circulaţie.

Poliţiştii din Caraş-Severin continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă prin verificarea persoanelor şi societăţilor comerciale, fluidizarea traficului rutier şi escortarea autovehiculelor care tranzitează judeţul cu persoane care revin din afara graniţelor ţării.

Citește și:  Streinu Cercel, despre testarea din Capitală: 'Dacă modelul va fi de succes, îl replicăm în țară'

În ultimele 24 de ore, 111 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Judeţul Caraş-Severin, Flavius Militaru.

Acesta reaminteşte cetăţenilor că nerespectarea legislaţiei în vigoare atrage sancţiuni şi, foarte important, necunoaşterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea se recomandă tuturor cetăţenilor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, se reaminteşte că este esenţial ca oamenii să fie responsabili, să conştientizeze faptul că sunt parte dintr-o colectivitate, iar acţiunile fiecăruia pot afecta comunitatea în care trăim.

În Caraş-Severin, în prezent, 137 de persoane se află în carantină, 31 de persoane au ajuns la sfârşitul perioadei de carantină şi au putut părăsi locaţiile. De asemenea, 2.096 de persoane sunt autoizolate şi 478 au părăsit autoizolarea, în timp ce cinci persoane au fost vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.