Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nervi - Diana Șoșoacă cere dosare penale pentru jandarmii care au intervenit la proteste: Ați creat o situație de criză!

diana sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă cere dosare penale pentru jandarmii care au intervenit la proteste. Șoșoacă acuză că jandarmii au creat o situație de criză prin modul în care s-au purtat cu protestatarii.

M-am autosesizat, spune senatoarea!

„Voi, jandarmii, aţi blocat drumurile, aţi creat o situaţie de criză, voi aţi încălcat Constituţia, aţi ameninţat protestatarii cu arme, aţi făcut acte de anarhie, nu aţi apărat drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor ba chiar le-aţi încălcat. Legea vă obligă să acţionaţi în interesul cetăţenilor, nu împotriva lor”, a spus Şoşoacă. „M-am autosesizat în cadrul comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senat cu privire la abuzurile exercitate de guvern, jandarmi, polițiști, prefecturi, primării împotriva protestatarilor!”,a subliniat Şoşoacă.

Într-un comunicat de presă, ea arată: „În ultima perioadă, am constatat cu toții faptul că problemele generalizate din economia României au ajuns dincolo de limita suportabilității pentru un segment foarte mare de români.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.