Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netanyahu acuză un fake-news! Premierul neagă faptul că a fost avertizat de șeful serviciilor secrete din Egipt despre atacul Hamas

Foto: timesofisrael.com
benjamin netanyahu

Netanyahu acuză un fake-news! Premierul neagă faptul că a fost avertizat de serviciile secrete din Egipt despre atacul Hamas

Biroul prim-ministrului Benjamin Netanyahu spune că un raport conform căruia șeful serviciilor secrete egiptene Abbas Kamel l-a avertizat despre o „operațiune neobișnuită, teribilă” cu 10 zile înainte de atacul Hamas asupra Israelului este „o știre false total”.

Într-o declarație, Biroul Primului Ministru spune că premierul „nu a vorbit și nu s-a întâlnit cu [Kamel] de la formarea guvernului – nici prin canale, nici direct”.

„Aceasta este o știre total falsă”, spune Biroul premierului, potrivit timesofisrael.com.

Ce a spus un oficial egiptean

Un oficial egiptean a declarat pentru Associated Press că Egiptul a avertizat în repetate rânduri Israelul în legătură cu "ceva mare" - dar nu a precizat despre ce este vorba.

Potrivit acestuia, oficialii israelieni s-au concentrat asupra Cisiordaniei și au neglijat să se concentreze asupra Gaza.

„I-am avertizat că explozia situației va veni, și foarte curând, și va fi mare. Dar ei nu au ținut cont de aceste avertismente”, a declarat sursa egipteană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.