Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netanyahu și-a cerut scuze de la serviciile secrete, după ce a acuzat că sunt vinovate de atacul Hamas

netanyahu harta

Premierul israelian Benjamin Netanyahu îşi cere scuze pentru faptul că a dat vina nepregătirii Israelului pe spionajul israelian, după acuzaţii în acest sens ale fostului premier israelian Yair Lapid, liderul opoziţiei israeliene. ”Declaraţiile pe care le-am făcut după conferinţa de presă nu ar fi trebuit să fie făcute şi îmi cer scuze pentru acest lucru”, scrie pe X Netanyahu, conform News.ro.

”Îi susţin deplin pe toţi şefii serviciilor de securitate. Îi sprijin pe şeful Sttaului Major, pe comandanţii şi soldaţii Tsahalului care sunt pe front şi se bat pentru casa lor”, adaugă el.

Benjamin Netanyahu scria anterior pe X - un mesaj şters ulterior - că ”niciodată, în nicio circumstanţă” nu a fost ”alertat cu privire la intenţiile belicoase ale Hamas”.

”Toţi responsabilii cu securitatea, inclusiv şeful serviciilor militare (Agaf Ha-Modi-AMAN) şi şeful securităţii interne (Shin Bet) estimau că Hamas se temea să acţioneze şi căuta un aranjament. Aceasta este evaluarea care a fost prezentată de mai multe ori premierului şi Cabinetului de către toţi responsabilii securităţii şi comunitatea de informaţii. Până în momentul în care a izbucnit războiul”, scria el în acest mesaj postat în urma unei conferinţe de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.