Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a comandat al doilea sezon pentru celebrul serial 'Sex/Life'

netflix.com
Sex/Life serial

Netflix a comandat al doilea sezon pentru serialul „Sex/Life”, cu Sarah Shahi în rol principal, iar Mike Vogel, Adam Demos şi Margaret Odette vor reveni în distribuţie.

Stacy Rukeyser, creator, showrunner, producător excutiv şi scenarist al serialului, a transmis: „«Sex/Life» este un vis devenit realitate. Să creezi un show despre sexualitatea feminină emancipată care a fermecat atâtea milioane de spectatori nu este doar foarte distractiv, dar şi incredibil de satisfăcător. Când mă gândesc la toate femeile care au venit din întreaga lume să spună că serialul le vorbeşte într-un mod personal, mă simt foarte inspirată”.

Inspirat de cartea „44 Chapters About 4 Men”, de B.B. Easton, serialul are în centru un triunghi amoros format dintr-o femeie, soţul ei şi trecutul ei.

Billie Connelly (Shahi), epuizată de îngrijirea celor doi copii ai ei, nostalgică legat de viaţa liberă pe care o avea în New York cu cea mai bună prietenă, Sasha (Odette), înainte de a se căsători cu un bărbat iubitor, pe care se poate baza, Cooper (Vogel), începe să ţină un jurnal şi să expună fantezii cu un fost iubit (Demos). Când soţul ei găseşte jurnalul, Connelly trebuie să aleagă între o revoluţie sexuală în mariajul său sau să se îndrept înapoi spre bărbatul care i-a frânt inima, potrivit News.ro.

Serialul a debutat pe 25 iunie şi a fost vizionat, în primele patru săptămâni, de pe 67 de milioane de conturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.