Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neti Sandu dezvăluie ce dietă ține - La 64 de ani, vedeta TV arată la fel de ani de zile: Asta mănânc zilnic

PRO TV
Neti Sandu

Neti Sandu dezvăluie ce dietă ține - La 64 de ani, vedeta TV arată la fel de ani de zile: Asta mănânc zilnic

Ce dietă ține Neti Sandu. În vârstă de 64 de ani, horoscopista de la Pro TV se menține într-o formă foarte bună și pare că timpul a stat în loc, pentru ea. Arată la fel de ani de zile, iar vârsta din buletin rămâne doar un număr pentru ea, poate și datorită stilului său de viață.

Vedeta recunoaște că își mai permite uneori să-și îndeplinească și micile plăceri, însă aceste excepții se întâmplă foarte rar. Din meniul ei nu lipsesc legumele de orice fel, astfel că zilnic mănâncă supă de legume. A recunoscut că, o dată pe săptămână, mai mănâncă câte un covrig.

Ce dietă ține Neti Sandu

„Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig.

Atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend. După care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a declarat Neti Sandu pentru Viva.ro, anunță romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.