Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neuer nu va participa la următoarele meciuri ale Germaniei, cu Turcia şi Austria

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Revenit după o accidentare, Manuel Neuer are încă nevoie de timp şi nu va face parte din lotul lui Julian Nagelsmann pentru cele două meciuri amicale ale Germaniei din această lună, împotriva Turciei şi Austriei, a anunţat el marţi, potrivit AFP.

"Discutăm de mult timp cu Julian. Am vorbit din nou după meciul cu Dortmund. Nu voi fi în lotul echipei naţionale, am încă nevoie de timp pentru mine şi aceste meciuri vin prea repede", a explicat portarul într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Galatasaray, din Liga Campionilor (miercuri, ora 21,00), potrivit news.ro.

Germania va primi Turcia în 18 noiembrie, pe Stadionul Olimpic din Berlin, şi se va deplasa la Viena trei zile mai târziu pentru a înfrunta Austria. Nagelsmann urmează să anunţe vineri lotul său pentru aceste două meciuri.

"Am discutat totul deschis şi voi da tot ce am mai bun pentru a reveni în echipa naţională anul viitor", a adăugat Neuer.

Următoarea fereastră internaţională este programată pentru mijlocul lunii martie 2024.

 

Căpitanul echipei Bayern şi al Mannschaft s-a accidentat grav la genunchiul drept în data de 9 decembrie 2022 (fractură a părţii inferioare a piciorului). El a revenit în poarta echipei Bayern abia în urmă cu zece zile, împotriva formaţiei Darmstadt, în campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.