Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New York Rangers s-a calificat în finala Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă

abc news
hochei NHL

Echipa New York Rangers s-a calificat în finala Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), după ce a reuşit să învingă în deplasare, cu scorul de 6-2, formaţia Carolina Hurricanes, luni seară, în meciul decisiv din această serie (4-3), conform Agerpres.

Aceasta este prima apariţie a grupării newyorkeze din ultimii şapte ani în finala Estului, în care va avea o misiune extrem de dificilă, împotriva formaţiei Tampa Bay Lightning, campioana NHL din 2020 şi 2021.

Chris Kreider a înscris o dublă în partida de la Raleigh (Carolina de Nord), în timp ce Adam Fox şi Andrew Copp au reuşit la rândul lor câte un gol şi un assist pentru Rangers. Oaspeţii au mai punctat prin Ryan Strome şi Filip Chytil, în timp ce Igor Şesterkin şi-a făcut datoria în poartă, având 37 de intervenţii decisive.

Primele două meciuri ale finalei dintre New York Rangers şi Tampa Bay Lightning se vor disputa pe 1 şi 3 iunie la New York, pe gheaţa de la Madison Square Garden, în timp ce următoarele două partide vor avea loc la Amelie Arena din Tampa, pe 5 şi 7 iunie.

În finala Conferinţei de Vest se vor înfrunta echipele Colorado Avalanche şi Edmonton Oilers. Primul duel din serie de şapte meciuri programate va avea loc în această seară (marţi) la Denver.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.