Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Newcastle a retrogradat în Championship dupa 6 ani

fotbal drepturi tv minge

Lupta pentru evitarea retrogradarii din Premier League s-a încheiat cu o etapa înainte de finalul sezonului, dupa ce Sunderland a învins-o pe Everton, scor 3-0, într-un meci restanta care i-a asigurat punctele necesare pentru a termina peste linia retrogradarii.

Trupa lui Sam Allardyce s-a impus gratie golurilor lui Van Aanholt (38) si Kone (42, 55) si a ajuns la o serie de cinci partide fara înfrângere. Cu 38 de puncte si o singura etapa etapa ramasa de disputat, Sunderland are un avans de patru lungimi în fata celor doua echipe care mai sperau la salvare, înainte de partidelor disputate miercuri seara, Newcastle United si Norwich City (ambele câte 34 de puncte).

Cu toate ca echipa lor a retrogradat, fanii lui Newcasatle spun ca oficialii clubului ar trebui sa faca orice pentru a-l pastra pe antrenorul Rafa Benitez chiar si în liga secunda.

Totul depinde însa de fostul antrenor al lui Real Madrid, scrie Mediafax. Rafa Benitez a ajuns la Newcastle în martie,înlocuindu-l pe Steve McClaren si are o clauza speciala în contract, prin care poate parasi echipa daca aceasta ajunge în Championship.

Echipa lui Rafa Benitez, Newcastle, revine în liga secunda dupa sase ani petrecuti în Premier League, în timp ce Norwich retrogradeaza astfel în primul an dupa promovare. A treia echipa retrogradata e Aston Villa, a carei soarta fusese decisa cu mai multe etape în urma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.