Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar îl susţine pe Bolsonaro la alegerile din Brazilia: 'El este cel de care avem nevoie pentru a conduce țara spre zile mai bune'

După ce a fost acuzat de Igancio Lula că îl susţine pe Jair Bolsonaro pentru probleme fiscale, Neymar a răspuns participând la un live cu preşedintele în funcţie. Urmărită de peste un milion de internauţi, pe Youtube, discuţia dintre candidatul la preşedinţie şi numărul 10 al Seleção a durat mai bine de 35 de minute, conform news.ro.

De la Paris, Neymar şi-a reafirmat sprijinul faţă de candidatul de extremă dreapta, asumându-şi alegerea şi chiar invitând pe cei indecişi să-l urmeze pe această cale.

"Ceea ce m-a motivat să-mi exprim părerea sunt valorile pe care preşedintele le întruchipează, sunt aceleaşi cu mine, cele ale familiei mele, a explicat jucătorul. Apara oamenii, copiii, familia... Important e să ai o opinie. De asemenea, apelez la cei care ezită să o facă, este un drept, important este să-ţi exprimi valorile. Sunt mândru să fac asta".

Pentru a-şi justifica alegerea, parizianul a mai explicat că Bolsonaro a fost prezent în „cel mai dificil moment al vieţii sale” (acuzaţiile de viol, în 2019). „El a fost primul”, a spus el."Inima mi-a spus să răsplătesc ceea ce a făcut atunci. El a crezut în mine. Cum cred in el. El este cel de care avem nevoie pentru a conduce Brazilia spre zile mai bune".

Fostul militar a profitat de ocazie pentru a vorbi despre pasiunea lui pentru fotbal, pentru Palmeiras.

Neymar a intrat în jos şi a recunoscut şi că este fan al Palmeiras înainte de a deveni Santista (Santos) şi a vorbit despre ambiţiile Braziliei, care va ţinti n Qatar. „Echipa noastră este bine pregătită, lucrăm de opt ani. Suntem pregătiţi, sunt tineri talentaţi şi o mare uniune între noi. Totul este pregătit pentru un final grozav şi sper că trofeul va fi în mâinile noastre. Bolsonaro reales şi Brazilia campioană mondială! Toată lumea ar fi fericită”, a conchis Neymar, care chiar a promis că va face 22 (codul electoral al lui Bolsonaro) pentru a sărbători primul său gol la Cupa Mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.