Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar revine la Barcelona: Toate datele afacerii

www.digisport.ro
Neymar Messi

Emisiunea El Chiringuito susține că în vară se va realiza un transfer greu de imaginat: Neymar va pleca de la PSG și se va întoarce la Barcelona, informează Mediafax.

Presa din Spania a preluat informația, mai ales că realizatorii emisiunii dau ca sigur că atacantul brazilian va evolua în sezonul viitor în culorile blaugrana.

Citește și: Paul Stănescu trage cu TUNUL în Dragnea: 'PSD scade în opţiunile electoratului, sondajele indică o preferinţă de sub 25%'

"Neymar nu vorbește despre revenirea la Barcelona ca o posibilitate, ci mai degrabă ca o certitudine. Atunci când discută cu apropiații despre acest subiect, Neymar folosește mereu expresia <>, fiind sigur de realizarea mutării" au dezvăluit cei de la El Chiringuito.

Deși s-a discutat inclusiv despre un transfer al lui Neymar la Real Madrid, brazilianul nu ia în calcul această variantă și se gândește doar la Barcelona.

Citește și: SURSE DECIZIE de BOMBĂ în PSD - Lia Olguța Vasilescu, la Ministerul Dezvoltării, Mircea Drăghici, la Transporturi

Potrivit publicației Marca, Neymar și conducerea clubului francez s-au înțeles pentru o eventuală despărțire, care s-ar putea realiza cu o singură condiție: PSG să-și recupereze banii plătiți pentru transfer, adică 222 de milioane de euro. Însă, oficialii clubului Barcelona au anunțat de nenumărate ori că nu sunt dispuși să primească jucători care și-au plătit singuri clauza de reziliere și au plecat de pe Camp Nou. declarație care făcea referire la brazilianul Neymar.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 13 goluri și a oferit și şapte assist-uri, în cele 16 meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon. De la sosirea pe Parc des Princes are 41 de goluri în 46 de partide. Brazilianul a semnat un contract cu PSG până pe 30 iunie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.