Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar va evolua la Copa America în ciuda acuzaţiei de viol

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Preşedintele Confederaţiei braziliene de fotbal (CBF), Rogerio Caboclo, a anunţat că are "încredere totală" în atacantul Neymar, asigurând că acesta va participa la Copa America, în ciuda acuzaţiei de viol împotriva sa, informează AFP potrivit Agerpres.

"Nu există nici cea mai mică posibilitate ca Neymar să nu ia parte la Copa America", le-a declarat responsabilul CBF ziariştilor brazilieni prezenţi la Paris, cu ocazia unei reuniuni a CONMEBOL organizată înaintea Congresului FIFA.

"Urmărim cu atenţie acest caz şi avem încredere totală în Neymar. Ştim ce fel de om şi de sportiv este el", a adăugat Caboclo.

Preşedintele CBF nu se teme de o eventuală ostilitate a suporterilor faţă de starul Selecao. "Este unul dintre cei mai mari jucători din lume. Cred că Suporterii vor şti să facă diferenţa, ţinând cont de importanţa pe care o poate avea pentru ca Brazilia să câştige titluri", a precizat el.

Scandalul în care este implicat Neymar a izbucnit sâmbătă, după ce presa a dezvăluit că o tânără braziliană a depus o plângere împotriva fotbalistului, pe care îl acuză că ar fi violat-o într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, după ce intraseră anterior în legătură pe reţelele de socializare.

Atacantul echipei franceze Paris Saint-Germain şi-a susţinut nevinovăţia, asigurând că "a căzut într-o capcană".

Brazilia va disputa Copa America pe teren propriu, între 14 iunie şi 17 iulie, cu speranţa că va putea câştiga primul său titlu continental după 2007.

Preşedintele CBF a mai indicat, marţi, că selecţionerul Tite îşi va păstra postul "indiferent care va fi rezultatul" înregistrat de Selecao la această competiţie.

Tite, numit în funcţie în 2016, a fost reconfirmat în funcţie în vara anului trecut, când a semnat un nou contract valabil până în 2022, în ciuda eliminării Braziliei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.