Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar va rămâne în Brazilia pentru recupere medicală

neymar braxilia

Fotbalistul Neymar, care a suferit o accidentare la gleznă pe 28 noiembrie, a fost autorizat de Paris Saint-Germain să-şi continue recuperarea în Brazilia până pe 9 ianuarie, însoţit de membri ai staff-ului clubului francez, informează luni RMC Sport.

Neymar s-a întors în Brazilia pentru a petrece sărbătorile şi tratează în continuare accidentarea sa la glezna stângă, suferită în meciul de campionat cu Saint-Etienne. Atacantul, care mai are nevoie de încălţăminte ortopedică la piciorul stâng, a fost autorizat să rămână în ţara sa "până pe 9 ianuarie alături de membri ai staff-ului medical şi de performanţă al lui Paris Saint-Germain" pentru a continua tratamentul, a indicat clubul într-un comunicat.

Neymar ar urma să reia antrenamentul "peste circa trei săptămâni".

Atacantul va urmări deci de la distanţă meciul echipei sale cu Vannes, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Franţei, şi derby-ul cu Lyon de pe 9 ianuarie. Brazilianul este în continuare angajat într-o cursă contracronometru pentru a fi apt de joc împotriva lui Real Madrid, pe 15 februarie, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.