Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL: Peste 31 milioane de americani vor paria pe Super Bowl

Super Bowl

Un număr record de americani, estimat la 31,4 milioane, plănuiesc pariuri combinate în valoare de 7,6 miliarde de dolari la Super Bowl, finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), prevăzută duminică între echipele Los Angeles Rams şi Cincinnati Bengals, pe SoFi Stadium din Los Angeles, conform datelor Asociaţiei americane de jocuri (AGA), citată de Reuters, anunță Agerpres.

Numărul americanilor care intenţionează să parieze pe Super Bowl, cel mai mare eveniment TV al anului din Statele Unite, este cu 35% mai mare decât la finala de anul trecut, în timp ce valoarea pariurilor va creşte cu 78% conform grupului industriei cazinourilor.

Creşterea numărului de pariori se explică prin faptul că încă 45 milioane de americani pot miza fără bătăi de cap în statele care au legalizat anul trecut pariurile sportive. Arizona, Connecticut, Louisiana, Maryland, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Washington, Wisconsin şi Wyoming au trecut pariurile sportive în legalitate în 2021 şi lista statelor în care se poate paria se ridică la 30 plus Washington DC.

''Rezultatele sunt clare: americanii nu au fost niciodată mai mult interesaţi de pariuri sportive legale. Creşterea opţiunilor legale în toată ţara nu numai că protejează fanii, integritatea jocurilor şi pariurilor, dar îi notifică pe operatorii ilegali că timpul lor a devenit limitat'', a declarat directorul executiv al AGA, Bill Miller, într-un comunicat.

AGA prezice că numărul americanilor care vor juca online, la o casă de pariuri sportive sau agent de pariuri va creşte cu 78% până la 18,2 milioane dolari, în timp ce pariurile ocazionale se vor majora cu 23%, până la 18,5 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.