Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL reia antrenamentele în luna iulie însă ceremonia pentru Hall of Fame a fost anulată

captură TV
fotbal american

Liga profesionistă de fotbal american (NFL) a anulat, joi, ceremonia "Hall of Fame" din luna august, precum şi meciul din presezon din ajun, dar a anunţat că stagiile de antrenament vor începe la finele lunii iulie, informează AFP.

Dacă pandemia de coronavirus a obligat NFL să amâne pentru 2021 ceremonia de intronizare a jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor selecţionaţi anul acesta pentru "Galeria Gloriilor", liga şi-a manifestat intenţia de a menţine programul său în vederea debutului sezonului pe 10 septembrie, iar în acest sens echipele vor începe antrenamentele cel mai târziu pe 28 iulie.

De asemenea, primul meci din presezon care urma să se dispute între Pittsburgh Steelers şi Dallas Cowboys, în ajunul ceremoniei "Hall of Fame", a fost amânat pentru anul viitor.

Totodată, directorul medical al NFL, Allen Sills, a declarat că liga lucrează la un protocol de depistare şi de tratament pentru coronavirus, pe care l-a calificat drept "foarte ambiţios" pentru jucători, antrenori şi personal.

National Football League, cea mai populară ligă sportivă profesionistă din Statele Unite, a evitat un impact semnificativ al pandemiei de coronavirus deoarece se află în extrasezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.