Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL speră la un sezon normal, în septembrie, în ciuda pandemiei de coronavirus

adevarul.ro
super bowl

Liga Naţională profesionistă de fotbal american (NFL) speră la un "sezon normal" care să debuteze la timp, în ciuda pandemiei de coronavirus care a dus la paralizarea sportului la nivel global, a declarat, marţi, vicepreşedintele Jeff Pash, citat de AFP.

"Toată atenţia noastră este îndreptată către un sezon normal şi tradiţional, care să înceapă la timp, cu meciuri jucate în prezenţa suporterilor, pe stadioanele noastre tradiţionale", a afirmat Jeff Pash, în cursul unei conferinţe de presă telefonice, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

Debutul sezonului NFL este programat pe 10 septembrie, iar Jeff Pash a precizat că responsabilii instanţei sale sunt încurajaţi să creadă în acest scenariu, pe baza previziunilor experţilor în propagarea epidemiei în Statele Unite.

NFL a cerut celor 32 de francize care o compun să-şi închidă toate bazele, pentru a intensifica eforturile în lupta contra propagării noului coronavirus.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

Toate cluburile din ligă şi-au suspendat deja activităţile comerciale obişnuite şi au interzis jucătorilor să se mai deplaseze la bazele echipelor lor, cu excepţia cazurilor unor tratamente medicale.

National Football League, cea mai populară ligă sportivă profesionistă din Statele Unite, a evitat până acum un impact semnificativ al pandemiei de coronavirus deoarece se află în extrasezon. Comisarul NFL, Roger Goodell, a anunţat recent că draftul, selecţia celor mai valoroşi jucători universitari de către francize, va avea loc conform planificării, în perioada 23-25 aprilie, la Las Vegas, însă cu porţile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.