Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N'Golo Kante vrea să plece de la Chelsea la finalul sezonului - presă

pariuri1x2.ro
liverpool chelsea salah

Mijlocașul francez în vârstă de 28 de ani, N'Golo Kante, ar vrea să pună capăt aventurii sale de patru ani în tricoul lui Chelsea. Potrivit Daily Mail, acesta se gândește să plece în vara anului 2020 de pe Stamford Bridge și să îl urmeze pe fostul său coechipier, Eden Hazard, la Real Madrid.

Deși Barcelona este una dintre echipele care îl doresc pe Kante, mijlocașul are alte preferințe. Pe lângă gruparea de pe Santiago Bernabeu, fotbalistul se gândește și la campionatele din Italia și Germania. Juventus (Serie A) și Bayern Munchen (Bundesliga) sunt pe lista jucătorului clubului Chelsea.

Citește și: Staţiune din Vâlcea, izolată de viscol! Zeci de turişti au fost întorşi din drum de salvamontişti

La Real Madrid, N'Golo Kante ar trebui să se lupte pentru postul de titular cu brazilianul Casemiro (28 de ani), dar jurnaliștii din Anglia notează că francezul are o relație foarte bună cu actualul tehnician de pe Santiago Bernabeu. Zinedine Zidane i-ar fi cerut conducerii clubului să îl transfere pe Kante, dar președintele Florentino Perez ar fi refuzat pentru că suma pe care trebuie să o plătească echipei Chelsea este în jur de 83,5 milioane de lire sterline (99,946,281.34 de euro).

Kante a ajuns la Chelsea în anul 2016, după ce a câștigat titlul în Premier League cu Leicester City. În primul sezon pe Stamford Bridge, mijlocașul francez a câștigat din nou titlul de campion al Angliei, iar în 2018 a câștigat FA Cup și în 2019 Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.