Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NHL - Primul eşec al sezonului pentru campioana Vegas Golden Knights

reiadat.com
hochei

Echipa Vegas Golden Knights, campioana en titre din liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), a suferit primul eşec de la debutul noului sezon, fiind învinsă în deplasare de formaţia Anaheim Ducks (scor 2-4), într-un meci disputat duminică, potrivit Agerpres.

Sam Carrick a marcat două dintre golurile lui Anaheim Ducks, care a obţinut al şaselea succes consecutiv. Luna trecută, în prima partidă dintre cele două formaţii, disputată la Las Vegas, Golden Knights reuşise să se impună cu 4-1.

În urma rezultatului de duminică, Vegas Golden Knights se menţine pe prima poziţie în clasamentul Conferinţei de Vest a NHL, cu 23 de puncte (13 meciuri), în timp ce Anaheim Ducks a urcat pe locul al şaselea, cu 14 puncte (11 meciuri).

Într-un alt joc din sezonul regulat al NHL, Chicago Blackhawks s-a înclinat pe propriul patinoar în faţa formaţiei New Jersey Devils (scor 2-4). Devils ocupă poziţia a treia în ierarhia Estului, cu 14 puncte, în timp ce Blackhawks se află pe poziţia a 13-a, cu 8 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.