Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partenera de viață a lui Sorin Oprescu s-a dezlănțuit la adresa anchetatorilor: Ei nici nu stiu ce fac acolo

dr. Adriana Nica spital universitar

Medicul Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu, s-a dezlănțuit la adresa anchetatorilor. Nica spune că aceștia nici măcar nu au idee ce bunuri confiscă. Mai mult, Nica a dat câteva detalii și despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, după eliberarea acestuia din arest.

Citește și: Decizie neașteptată a judecătorilor: liderul spiritual acuzat că își viola adeptele și nu lăsa copiii să meargă la școală a scăpat de arest

„A venit aseara tarziu, ca sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit tarziu, s-a odihnit si de dimineaţă si-a reluat activitatea cu avocatii. El intotdeauna este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului. Şi-a dus greutăţile singur si in sinea lui. Nu se exterioriza. Cu noi e ok, dar impactul fizic si emotional prin care a trecut au lasat urme adanci si pe starea de sănătate si asupra lui ca persoană.

A muncit si a facut lucruri pentru Bucureşti. Daca nu a mai fost Oprescu nu mi se pare că s-a întâmplat ceva spectaculos în oraşul nostru. Ei nici nu stiu ce fac acolo, confisca de la Nica că e a lui Oprescu, in condiţiile in care eu am credit si le-am dat toate contractele.

Eu ma intorc la Bucuresti. Trebuie sa rezolv problemele de la spital, mi-am luat concediu o saptămână. Ma intorc la Bucureşti. El sta de cand a iesit la pensie in Grecia. Ăsta era visul lui, sa se mute cand iese la pensie”, a declarat partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu pentru România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.