Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici măcar medicii NU vor să se vaccineze anti-COVID-19: Un spital județean a raportat că 75% din medici nu vor să se injecteze

Facebook
medic doctor spital

Aproximativ un sfert dintre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina anti COVID, a anunţat miercuri conducerea instituţiei.

Potrivit managerul spitalului, Andras Nagy Robert, dintre cei aproximativ 1.000 de angajaţi, 258 şi-au manifestat intenţia fermă de a se vaccina, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

În opinia directorului medical al spitalului, dr. Roşu Matyas, vaccinarea va fi soluţia pentru combaterea pandemiei.

"Am trimis lista pe secţii, a trebuit să predăm şi noi o situaţie către minister cu câţi vor să se vaccineze şi câţi nu (...). 258 au fost la prima strigare. Bineînţeles că noi ducem muncă de lămurire, pentru că eu sunt convins că vaccinarea va fi soluţia. (...) Încă există reticenţe în rândul personalului medical şi în rândul personalului auxiliar faţă de acest vaccin (...) pentru care nu se cunosc foarte bine efectele adverse. Foarte mulţi asta spun: aştept puţin să vedem cine s-a vaccinat, ce păţeşte şi după aceea mă vaccinez şi eu", a spus dr. Roşu Matyas.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.