Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici nu a început școala, că deja sunt profesori infectați cu Covid-19: patru profesori de la două școli din Suceava au fost diagnosticați cu Covid-19

Pinterest
profesori tabla

Două cadre didactice de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava şi alte două din cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimele zile. Întreg personalul celor două unităţi de învăţământ a fost testat, rezultatele analizelor nefiind încă finalizate, relatează News.ro.

La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava unul dintre cadrele didactice infectate cu SARS-CoV-2 este directorul unităţii de învăţământ, care s-a testat pe 31 august şi a primit rezultatul pozitiv pe 2 septembrie, scrie Monitorul de Suceava. Toţi angajaţii şcolii au fost testaţi, însă rezultatele analizelor nu sunt încă gata, precizează sursa citată.

În ceea ce priveşte Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava cei doi angajaţi ai unităţii de învăţământ sunt asimptomatici, unul este la domiciliu iar celălalt s-a internat la Secţia de Boli Infecţioase Suceava pentru 48 de ore, după care va sta în izolare la domiciliu, mai scriu jurnaliştii locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.