Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NICI O SURPRIZĂ PNL Sibiu îl susţine pe Florin Cîţu la şefia partidului

PNl Sibiu, Cîmpean

PNL Sibiu va susţine, la Congresul din 25 septembrie, când se va alege noul preşedintele al partidului, moţiunea premierului Florin Cîţu, anunță Agerpres.

''Comitetul Director Judeţean al PNL Sibiu a luat astăzi, prin vot secret, decizia cea mai firească - aceea de a susţine în exclusivitate la Congresul din 25 septembrie Moţiunea 'România liberală' a candidatului Florin Cîţu. Este o decizie la care, nu mai este un secret, speram şi pentru promovarea căreia am muncit în această campanie internă. Este, în acelaşi timp, o decizie care are la bază interesul public, general şi local'', a scris vineri pe Facebook preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, România are nevoie de reforme, ''asumate într-un spaţiu în care spiritul întreprinzător, răspunderea personală şi libertăţile să fie promovate şi garantate, iar singura opţiune reală pentru toate acestea este un PNL care poate ghida societatea cu seriozitate şi cu viziune''.

Românii au aşteptări de la PNL, iar Sibiul are faţă de PNL datoria unei decizii corecte, mai spune Raluca Turcan.

''Organizaţia noastră va susţine pe 25 septembrie programul care face din binele public, nu doar din binele partidului, scopul său principal, programul care confirmă drumul reformelor fie şi în faţa mişcărilor antiliberale şi antisistem. PNL Sibiu a găsit în 'România liberală' direcţii de acţiune şi chiar angajamente pe care, la nivel local, le practică cu succes, primele dintre acestea fiind corectitudinea relaţiei cu cetăţeanul şi răspunderea aleşilor în faţa electoratului. În plus, personal - am spus şi colegilor din filială -, ca ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale nu pot decât să apreciez claritatea cu care 'România liberală' se referă la categoriile vulnerabile. Liberalismul, o spune şi Florin Cîţu în moţiunea sa, o susţinem şi noi, sibienii, nu este incompatibil cu grija faţă de cei vulnerabili, ba din contră: promovează şi în acest domeniu iniţiativa privată. Moţiunea 'România liberală' poate schimba PNL în bine, iar PNL poate schimba în bine România. PNL Sibiu crede în puterea liberalilor de a rămâne împreună şi de a demonstra, ca de atâtea alte ori în istorie, că sunt forţa modernizatoare a ţării'', mai afirmă Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.