Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici omul lui Ludovic Orban nu crede în demisia lui Marcel Ciolacu: 'Populisme ieftine'

Inquam Photos / Octav Ganea
virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a comentat, luni seară, anunţul lui Marcel Ciolacu că va demisiona pentru a nu beneficia de pensie specială: ”Aş vrea să o văd şi pe asta”. Ministrul crede că, în loc de ”populisme ieftine”, ar trebui modificată legea, astfel încât să fie eliminate pensiile speciale.

Virgil Popescu a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, despre anunţul lui Marcel Ciolacu că va demisiona pentru a nu beneficia de pensie specială şi a comentat: ”Eu aş vrea să o văd şi pe asta. După mine, eu cred că mult mai simplu ar fi să modificăm legislaţia ca să nu mai fie pensii speciale, decât să facem populisme ieftine. Vreau să o văd şi pe asta”.

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

Ministrul a precizat că PNL susţine eliminarea pensiilor speciale, având mai multe iniţiative în acest sens.

”Nu ne poate acuza nimeni pe noi că nu vrem desfiinţarea pensiilor speciale. Da, ne dorim, dar nu vrem populisme ieftine”, a mai afirmat Popescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu benefica de pensie specială. Liderul PSD a precizat că Guvernul Orban a ratat în acest an ocazia să emită o ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi făcut să fie economisite câteva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folosiţi în lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregăti şcolile astfel încât să elevii să poată continua procesul educaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.