Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici polițiștii nu respectă legile și normele sanitare: Încă 7 agenți s-au infectat pentru că se spală pe mâini și nu poartă măști

Mediafax
amenda amenzi politist

Încă şapte cazuri de COVID-19 au fost confirmate, joi, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, fiind vorba despre poliţişti care lucrează în aceeaşi subunitate.

"Astăzi, la nivelul unei subunităţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în urma testării, au fost confirmate şapte cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Cei şapte colegi, care lucrează în cadrul aceleiaşi subunităţi, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinaţi la domiciliu", se arată într-o informare transmisă de IJP Prahova.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

Surse din cadrul Poliţiei Prahova au declarat, pentru AGERPRES, că este vorba despre o secţie de poliţie din municipiul Ploieşti.

"De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgenţă dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunităţi. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică. (...) Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spaţiile de lucru şi mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului", mai precizează IJP.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Biroul de presă al instituţiei a anunţat, luni, că un poliţist din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Prahova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind, la acel moment, al şaselea caz înregistrat la nivelul inspectoratului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.