Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici Sectorul 1, nici Brașovul și nici Timișoara, ci mănăstirile din Bucovina sunt pe lista scurtă a Bloomberg în topul locurilor de vizitat în lume

bucovina

Nu Sectorul 1 din București, condus de Clotilde Armand, primar USR, ajuns să fie plin de șobolani, nici Brașovul câștigat de un alt politician userist, Allen Coliban, nici Timișoara useristului Dominic Fritz, unde localnicii, la fel ca bucureștenii, tremură de frig, nu se află în topul destinațiilor pentru anul 2022, ci mănăstirile din Bucovina.  Agenția Bloomberg a realizat un top cu lista celor mai importante și frumoase 25 de locuri de vizitat în anul 2022 pe mapamond.

Rubrica turistică publicată de agenția americană amintește despre mănăstirile pictate din ținutul Bucovinei. În acest context, articolul subliniază bogata moștenire culturală a întregii regiuni, scrie basilica.ro.

Opt mănăstiri din Bucovina se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO: Arbore, Mănăstirea Humorului, Vatra Moldoviței, Pătrăuți, Probota, Biserica Sfântul Ioan cel Nou, Voroneț și Sucevița.

În același timp, publicația amintește și despre alte obiective turistice din România precum satele de pe Dunăre.

Alături de Mănăstirile din Bucovina, în topul destinațiilor turistice recomandate de Bloomberg sunt incluse locații precum Madeira (Spania), Singapore, Insulele Galapagos și Alaska.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.