Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici Traian Băsescu nu a făcut asta pentru Elena Udrea

Elena Udrea are 3 dosare penale și 3 cereri de arestare preventivă din partea DNA. Când toată lumea dă în ea și nimeni nu îi ia apărarea, nici măcar Traian Băsescu, Udrea are parte de protecție din partea unei adversare din politică.

Citește și: GAFELE incredibile ale Elenei Udrea! Cum și-a pus singură CĂTUȘE

Senatoarea conservatoare Cristiana Anghel a acuzat că Elena Udrea este hărțuită, declarând, cu privire la cererile procurorilor DNA de arestare preventivă și urmărire penală, că „nu este normal să se întâmple așa ceva”.

„Așa ceva mie nu îmi place. Ceea ce se întâmplă acum cu doamna Udrea, într-adevăr, a furat, într-adevăr, a făcut trafic de influența, dar hărțuirea asta, eu am senzația, eu o văd pe doamna Udrea ca pe o vulpe care e hărțuită de o haită de câini.

Ceea ce se întâmpla acum nu se poate. Atâția ani de zile n-ai văzut-o, cât a fost domnul Băsescu președinte n-ai văzut-o și acum te repezi să rupi bucăți din ea? Nu se poate. Îți dai cu stângu-n dreptul, tu, Parchet. Până acum n-ai mișcat nimic și acum găsești totul și o găsești pe ea că e cea mai rea. Păi ea e singura care a furat? Păi putea ea să facă toate dacă era singură, dacă nu era încrengătura asta? Ca om, să o hărțuiești în felul acesta nu e normal”, a explicat Cristiana Anghel la B1 TV.

Senatoarea conservatoare a mai adăugat că, deși a atacat-o în repetate rânduri pe Elena Udrea, „acum, când e la pământ”, nu ar putea face un astfel de gest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.