Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NICIO LECȚIE ÎNVĂȚATĂ DUPĂ 'COLECTIV' - Un angajat ISU Dâmbovița, reținut după ce a primit mită la un control PSI

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au reținut pentru 24 de ore a un subofițer din cadrul ISU Dâmbovița, pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită, anunță instituția printr-un comunicat de vineri.

Procurorii arată că bărbatul ”a pretins de la un denunțător suma de 5.000 de lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de PSI (prevenire și stingere în caz de incendiu - n.r.) la o societate comercială și pentru a nu sancționa contravențional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei”.

Este de menționat că exact această autorizare a lipsit în cazul clubului Colectiv, unde în urma unui incendiu și-au pierdut viața zeci de persoane.

Anchetatorii menționează că, în cursul zilei de joi, angajatul ISU a fost prins în flagrant delict de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

La percheziția corporală efectuată cu ocazia flagrantului, asupra subofițerului a fost găsită suma totală de 6.000 de lei, între care și banii primiți cu titlu de mită.

Vineri acesta va fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.