Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicio surpriză: CSM Oradea a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la polo masculin

polo oradea

CSM Oradea a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la polo pe apă masculin după ce a fost învinsă de echipa croată VK Jadran Split cu scorul de 12-11 (5-1, 2-3, 2-3, 3-4), sâmbătă, în Bazinul Olimpic ''Ioan Alexandrescu'', în manşa secundă din turul al treilea preliminar al competiţiei.

Vicecampioana României, după o înfrângere clară în primul joc, cu 3-9, a cedat în primul sfert al meciului de la Oradea cu 1-5, fapt care a clarificat soarta calificării. Orădenii au reuşit să câştige la limită următoarele trei sferturi, însă nu au obţinut nici măcar o victorie de palmares, scrie agerpres.ro.

Pentru echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor au marcat Silvian Colodrovschi (3 goluri), Mateja Aasanovic (2), Tiberiu Negrean (2), Istvan-Janos Szabo (2), Vlad Dragomirescu şi Flavius Nichita Ilisie.

Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Rino Buric (5), Jerko Marinic-Kragic (3), fost jucător la Steaua, Marin Delic (2) şi Luka Bukic (2).

CSM Oradea îşi va continua parcursul continental în optimile de finală ale LEN Euro Cup, fază în care este calificată şi CSA Steaua Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.