Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciun caz de COVID-19 în 51 din cele 58 de UAT-uri ale judeţului Brașov

smartradio.ro
covid multime oameni masca femei fete

Un număr de 51 dintre cele 58 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Braşov au o incidenţă cumulată COVID-19 zero, în timp ce, în restul de şapte localităţi, printre care Bran, Moieciu şi municipiile Braşov şi Făgăraş, rata de transmitere a virusului este situată între 0,02 şi 0,21, reiese din anexa la Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, adoptată luni, privind constatarea incidenţei cumulate a cazurilor de infectare.

Cele şapte localităţi sunt, în ordinea descrescătoare a indicelui cumulat COVID-19: Moieciu, Budila, Bran, Dumbrăviţa, Hărman, Făgăraş şi Braşov (0,02).

Potrivit hotărârii CJSU Braşov, o reevaluare a situaţiei se va realiza în 26 iulie, dacă nu se va constata, între timp, o creştere substanţială a incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Braşov şi, implicit, încadrarea acestor unităţi administrativ-teritoriale în alte limite de incidenţă.

Conform datelor centralizate la sfârşitul săptămânii trecute, municipiul Braşov şi alte 9 localităţi, periferice şi respectiv din zona metropolitană, se situau pe primele locuri privind rata de vaccinare, municipiul Braşov având 32,55%.

Localităţile aflate pe ultimele 10 locuri, toate din rural, aveau procentajul de acoperire vaccinală situat între 7,93% şi 3,12% (comuna Augustin), informează agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.