Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciun deputat din grupul "Democrat si Popular" nu mai face parte din PP-DD

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Grupul parlamentar al Partidului- Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) îsi schimba denumirea în grupul "Democrat si Popular", aceasta situatie respectând prevederile regulamentului Camerei Deputatilor, a anuntat, miercuri, în plen, presedintele Camerei ,Valeriu Zgonea.

"Propunerea liderului grupului PPDD de schimbarea denumirii în grupul «Democrat si Popular» respecta prevederile regulamentului", a spus Zgonea, potrivit Mediafax, dupa ce Comisiile juridice si de regulament au luat aceasta decizie.
Din grup fac parte 10 deputati care au plecat sau au fost exclusi din PPDD, printre care Daniel Fenechiu, Liliana Minca, Stefan Burlacu, Tudor Ciuhodaru, Mihai Deaconu, Gabriela Anghel, niciun deputat nemaifacând parte din PP-DD.
Acestia au anuntat ca înfiinteaza un nou partid, Partidul National Democrat, deputatul Daniel Fenechiu precizând, saptamâna trecuta, ca va depune la Tribunalul Bucuresti dosarul de înfiintare a Partidului National Democrat, fiind strânse 32.000 de semnaturi de sustinere.
La sfârsitul anului trecut, deputatii PP-DD au parasit acest partid, dar o parte dintre ei au decis sa ramâna în grupul parlamentar. Nici la Senat nu mai exista grupul parlamentar al PP-DD.
La începutul sesiunii, Comisia juridica a Camerei a stabilit ca grupul parlamentar nu se desfiinteaza, având în componenta 10 membri.
Grupul parlamentar al Partidul Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD) a solicitat, în 16 februarie, Biroului Permanent al Camerei sa-si schimbe denumirea în grupul "Democrat si Popular", iar conducerea Camerei a trimis cererea la Comisiile juridice si de regulament, care a decis ca aceasta cerere respecta prevederile regulamentului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.