Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, a fost concediat de MTV din cauza unor comentarii antisemite

www.tirnaveni.ro
MTV

Actorul Nick Cannon, prezentator al emisiunii „Wild 'N Out” de la MTV, a fost concediat de compania care deţine postul de televiziune după ce el a făcut mai multe afirmaţii antisemite, potrivit BBC.

ViacomCBS a transmis că un recent episod din podcastul lui, Cannon's Class, „a promovat discursul instigator la ură şi a răspândit teorii ale conspiraţiei antisemite”, potrivit news.ro.

Citește și: Lovitură pentru proprietarii de mașini! S-ar putea întâmpla din ianuarie 2021

În replică, Nick Cannon, care prezintă şi emisiunea „The Masked Singer” produsă de Fox, a spus: „Nu tolerez discursul instigator la ură şi nici răspândirea retoricii duşmănoase”.

El a creat „Wild 'N Out”, serial de improvizaţie care a avut 15 sezoane, şi a găzduit în peste 20 de ani mai multe show-uri pentru postul Nickelodeon, deţinut de ViacomCBS. În 2009, a fost numit preşedinte al TeenNick.

Compania a transmis într-un comunicat: „ViacomCBS condamnă fanatismul de orice fel şi denunţăm categoric toate formele de antisemitism. Suntem profund îngrijoraţi de faptul că Nick nu a reuşit să conştientizeze sau să prezinte scuze pentru perpetuarea antisemitismului şi încheiem relaţia cu el”.

Citește și: Rusia începe distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului: Va asigura o imunitate pentru o perioadă între cinci luni şi doi ani

În episodul Cannon's Class din 30 iunie, prezentatorul l-a intervievat pe rapperul Professor Griff, care a părăsit grupul Public Enemy în 1989 după ce a spus că evreii sunt „vicleni”.

Griff a susţinut în faţa lui Cannon că se referea la evreii care controlează presa: „Sunt urât acum pentru că am spus adevărul”. Cannon i-a replicat: „Tu vorbeşti despre fapte”.

Pe reţelele de socializare, Cannon a spus că nu a avut intenţii maliţioase şi că este „responsabil pentru acest moment”.

El a mai fost criticat şi pentru comentariile în care sugera că albii sunt „mai puţin” decât negrii.

Nick Cannon, care a fost căsătorit cu Mariah Carey din 2008 până în 2016, a găzduit „America's Got Talent” la NBC din 2009 până în 2016 şi în luna septembrie a acestui an urmează să lanseze la Fox un show intitulat „Celebrity Call Center”. El este şi DJ-ul matinalului de la KPWR din Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.