Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Kyrgios a reacţionat ironic la auzul veştii că organizatorii US Open vor ca turneul să se desfăşoare: Îmi pregătesc combinezonul de protecţie

www.tennisworldusa.org
australian Kyrgios

Nick Kyrgios a reacţionat ironic la auzul veştii că organizatorii US Open vor ca turneul să se desfăşoare şi în acest an. „Îmi voi pregăti combinezonul de protecţie”, a fost mesajul jucătorului australian, anunță MEDIAFAX.

Jucătorul australian Nick Kyrgios a reacţionat pe contul de Twitter, la auzul veştii că US Open se va desfăşura în acest an.

Citește și: Cozmin Gușă intră la rupere în scandalul colaborării lui Mugur Isărescu cu Securitatea: Aici este vorba despre altceva

„Cei care trăiesc în SUA îşi doresc, bineînţeles, ca turneul să se joace. Egoişti! Îmi voi pregăti combinezonul de protecţie pentru momentul în care voi veni din Australia, iar la întoarcere va trebui să stau două săptămâni în carantină”, a scris Kyrgios pe rețeaua de socializare.

Publicaţia Forbes a anunţat că organizatorii US Open sunt pe punctul de a anunţa că turneul se va desfăşura în perioada 31 august - 13 septembrie.

Şi alţi jucători mari, precum Novak Djokovic sau Rafael Nadal, au spus că se vor gândi serios dacă vor participa la ediţia din acest an. Simona Halep şi Ashleigh Barty s-au arătat şi ele îngrijorate.

Citește și: Cum au motivat judecătorii că Traian Băsescu a turnat la Securitate sub numele ‘Petrov’

Până acum, în Statele Unite ale Americii, s-au înregistrat peste două milioane de cazuri de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.