Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Kyrgios, despre situația în care se află Novak Djokovic: Mă simt destul de jenat şi ca sportiv australian care a văzut ce a făcut acest tip pentru noi

twitter
Nick Kyrgios Donald Trump

Tenismanul Nick Kyrgios, care s-a retras de la turneul ATP de la Sydney din cauza unui test pozitiv la Covid-19, a declarat că se simte stânjenit de modul în care Novak Djokovic, nr. 1 ATP, a fost tratat în Australia, după ce sârbul a obţinut în instanţă revocarea deciziei de anulare a vizei şi poate rămâne în ţară pentru a-şi apăra titlul de la Australian Open, transmite Reuters, citat de Agerpres.

''Mă simt destul de jenat şi ca sportiv australian care a văzut ce a făcut acest tip pentru noi şi pentru sport. Nu cred că este corect cum ne-am descurcat, dar media iubeşte să facă asta, îi place să dezbine şi nu vreau ca asta să dea deoparte marile rezultate obţinute de ceilalţi australieni'', a spus Kyrgios, marţi, într-un mesaj video pe Instagram.

Djokovic a câştigat bătălia juridică, dar riscă în continuare o deportare, dacă Ministerul Imigraţiei, Cetăţeniei, Serviciilor de migraţie şi Afacerilor multiculturale va uza de prerogativele sale pentru a anula din nou viza jucătorului sârb.

Opinia publică din Australia, ţară în care peste 90% din populaţia adultă este vaccinată cu ambele doze, este în mare proporţie împotriva lui Djokovic, care a confirmat că nu s-a vaccinat.

Kyrgios, 114 ATP, a adăugat că se simte bine şi că şi-a luat toate precauţiile înainte de Australian Open (17-30 ianuarie).

''Nu este o situaţie ideală, cu o săptămână înainte de Australian Open, dar fac tot ce îmi stă în putere să fiu bine şi să ajung acolo pentru a vă oferi tuturor un spectacol'', a adăugat Kyrgios.

Australianul de 26 ani nu a mai jucat din luna septembrie, din cauza unor probleme la genunchi. În 2021, Kyrgios a disputat doar 15 partide, dintre care a câştigat şapte.

Cea mai bună performanţă a lui Kyrgios la Australian Open este un sfert de finală în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.