Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu acuză guvernele PSD post-Ponta de 'viziuni stupide' pe tema spitalelor regionale

banicioiu

Fostul ministru PSD al Sănătății în cabinetul Ponta, Nicolae Bănicioiu, a apreciat joi, pe tema spitalelor regionale, că politicienii ar trebuie să renunte la ideile lor „stupide” si să lase specialistii sa se ocupe de procedurile pentru constructie.

„Am văzut declarațiile de azi legate de renunțarea la proiectul spitalelor regionale și as vrea sa fac câteva precizări. In primul rând nu sunt de acord cu renunțarea la proiect - de fiecare data ne plângem ca nu avem spitale noi și curate dar niciodată nu vrem sa construim niciunul. In 2014 , in perioada guv Ponta, eu am fost ministrul care a negociat și a obținut 300 milioane euro pentru construcția de spitale in România. Negocierile cu UE si procedurile erau demarate in nov 2015 cind guvernul si a încheiat mandatul. După plecarea noastră au tot venit guverne si miniștrii care au schimbat strategii și proiectele având drept consecință nedemararea niciunui spital și întârzierea proiectelor. Fac un apel la Guvern sa ceara urgent explicații de la ministrul sanatatii și totodata sa reia procedurile de construcție a spitalelor regionale. Cred ca politicienii ar trebui sa lase specialiștii sa se ocupe și sa nu mai interfețe cu tot felul de viziuni stupide care ne fac atit de mult rău!”, a scris Banicioiu pe Facebook.

Reactia acestuia vine dupa ce premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, la un post de televiziune, că în acest exercițiu bugetar nu au mai rămas bani suficienți pentru construirea celor trei spitale regionale și că banii alocați au fost cheltuiți pe documentație, dar că a propus ca sumele necesare construirii celor trei spitale să fie alocate din următorul exercițiu bugetar.

Citește și: ALERTĂ - Klaus Iohannis nu exclude să renunțe la Cotroceni pentru șefia Consiliului European / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.