Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu, apel către ministrul Nelu Tătaru: Respectați dreptul la viață al oamenilor! Caută disperați medicamente

banicioiu

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, face un apel către actualul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, să asigure stocurile de euthyrox, așa cum s-a promis, pentru că sunt oameni a căror viață depinde de acest medicament și acum îl caută în disperare.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 54: PNL se îndreaptă către o dictatură!

”Trebuie sa revin la o situatie asupra careia am mai atentionat acum ceva timp dar care nu s a solutionat. Sunt multe persoane a caror viata depinde de euthyrox si desi dnul Orban insusi a dat asigurari ca se vor gasi solutii, din pacate, desi au trecut mai multe saptamani de la acele asigurari, situatia treneaza.cauzele sunt multiple, fie export paralel, fie lipsa de responsabilitate a distribuitorilor, dar Ministerul Sanatatii are parghiile pentru actiune sa stopeze anumite practici si sa asigure prin mecanisme proprii accesul la medicamente esentiale!!! Domnule ministru, va cer sa respectati dreptul la viata al acestor oameni si sa nu i mai puneti sa caute disperati medicamente.”, scrie Nicolae Bănicioiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.