Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu face senzație: 'M-ar bucura să mă voteze inclusiv Liviu Dragnea'

banicioiu

Vicepreședintele PSD, Nicolae Bănicioiu, a declarat joi, într-o intervenție telefonică la Antena3, că s-ar bucura ca Liviu Dragnea să-l voteze pentru funcția de președinte executiv al partidului.

"Eu nu ştiu cine v-a dat informaţia aceasta, dar pe mine mă onorează orice coleg şi membru de partid care mă susţine (c.n. trimitere la susținerea din partea lui Mihai Tudose). Eu sper să fie foarte mulţi colegi şi m-ar bucura să mă voteze inclusiv Liviu Dragnea. Nu cred că Dragnea ar avea motive să nu ne voteze pe mine sau pe doamna Andronescu.", a declarat Bănicioiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că îl susţine pe Nicolae Bădălău în conducerea partidului, adăugând că la Congres se ia decizia privind persoanele care vor ocupa funcţii.

"Îl susţin pe Nicolae Bădălău să fie în conducerea partidului, eu, cu un vot pe care îl am. Nu hotărăsc eu cine (să fie în funcţia de preşedinte executiv - n.r.). La Congres sunt anumite funcţii care se aleg şi alte funcţii care se aleg după aia în Comitetul Executiv", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.