Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu, PRIMA REACȚIE după ce DNA l-a trimis în judecată pentru mită și trafic de influență

Inquam Photos / George Calin
nicolae banicioiu

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, respectiv al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Bănicioiu este acuzat că a primit sume mari de bani de la doi oameni de afaceri pentru a menţine sau a numi în conducerea a cinci spitale persoane apropiate celor doi, respectiv a-şi exercita influenţa în acest scop.

Nicolae Bănicioiu a avut o primă reacție la veste. Acesta spune că la mijloc e vorba de miciuni.

"Procurorul din acest caz a facut o ancheta bazata doar pe denunturile unor oameni ce vroaiu sa scape de puscarie, fara sa aiba vreo dovada directa sau indirecta la adresa mea! Au facut o incercarea de flagrant care le a esuat categoric despre care procurorul nu zice nimic si vrea sa o ascunda din comunicarea publica! Nu ecista absolut nicio fapta din cele spuse im comunicatul dna iar in instanta o sa demonstram ca acest dosar a fost facut asa ca anunturile cu recolta la hectar din perioada comunista- a luat doar denunturile si atit ! Fara sa faca vreo cercetarea pentru a vedea daca afele denunturi de confirma desi probele arata clar ca denunturile sunt mincinoase!", transmite Bănicioiu.

Citește și: Începe CALVARUL pentru fostul ministru Bănicioiu - DNA îl DĂ PE MÂNA JUDECĂTORILOR pentru fapte de TRAFIC de INFLUENȚĂ și LUARE de MITĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.