Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu S-A NĂPUSTIT asupra liderilor PNL: 'AU decis totuși să facă circul de ieri de la Parlament '

Nicolae Banicioiu

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, aduce un atac virulent conducerii PNL! „Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la DSU in ședințele photo ale premierului desemnat sau demis” a precizat fostul ministru, adăugând că, deși le-a explicat că trebuie să respecte indicațiile specialiștiilor, liberalii au țint să facă circul de ieri de la Parlament.

Citește și: Dr. Alexandru Rafila îi calmează pe bucureșteni: NU se închide Capitala

„Doamne ferește de așa ceva ! Deși toată lumea le a explicat ca nu se pot face adunări mari și nici interacțiune cu mulți angajați iar ei totuși au decis sa facă circul de ieri de la parlament ! Citu un inconștient - la fel și conducerea PNL !

Eu unul le am explicat de citeva ori ca și prin parlamentari ( care merg in teritoriu ) cit și prin angajați , vor putea răspândi virusul - ei nu și nu !!! Au făcut o conștient sau mai bine zis totuși inconștient( pentru ca n au vrut sa asculte ) - le am explicat de 7000 de ori ca trebuie sa i urmeze strict indicațiile specialistilor și i am avertizat ca i vor pune in pericol inclusiv pe cei care gestionează lucrurile . Deștepții ăștia au interacționat și cu cei de la dsu in ședințele photo ale premierului desemnat sau demis ! Practic azi sunt in imposibilitatea de a și pune un guvern și așteaptă soluții de la alții . INCONȘTIENȚII !”, se arată pe pagina de Facebook a lui Nicolae Bănicioiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.