Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă: Alianța PSD-PNL oferă stabilitate și bună guvernare

nicolae ciuca

Nicolae Ciucă le-a cerut liberalilor să le vorbească oamenilor despre PNL - PSD explicându-le că doar prin această construcție politică s-a putut gestiona succesiunea crizelor: „n-am realizat acest construct politic pentru a duce în denizoriu relevanța celorlalte partide politice”, informează Mediafax.

„Vă rog să le vorbiți oamenilor și să înțeleagă faptul că am decis această alianță pe baza unei activități de aproximativ 3 ani de zile, într-o coaliție care a ținut România stabilă și a asigurat buna guvernare cu rezultate foarte bune. Nu vreau să ne lăudăm acum cu rezultatele, dar acestea sunt elementele de bază”, a afirmat Ciucă la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

Liderul liberal a menționat că sintagma echilibrului devine plictisitoare, iar cea a stabilității este respinsă, „dar în momente de instabilitate am înțeles că despre asta trebuie să vorbim și asta trebuie să asigurăm atunci când vine vorba de România”.

„Vă rog să le vorbiți oamenilor că n-am realizat acest construct politic pentru a duce în denizoriu relevanța celorlalte partide politice. Nu poate să existe democrație fără opoziție. Am realizat această construcție politică pentru că doar așa am putut să gestionăm toate momentele, situațiile și succesiunea crizelor cu care ne-am confruntat în această perioadă. Oamenii trebuie să vadă în acest construct politic exact disponibilitatea aceasta de dialog, de solidaritate, de empatie, de soluție pentru a rezolva problemele cetățenilor, problemele oamenilor, problemele României în momente deosebit de grele”, a adăugat Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.