Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă clarifică problema angajărilor la stat: Acolo unde procedurile sunt în derulare ele îşi urmează cursul, chiar dacă trec de 1 iulie

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, marţi, că acolo unde au fost deja demarate proceduri pentru a se face angajări la stat acestea vor continua, chiar dacă trec de 1 iulie. După această dată nu vor fi scoase noi posturi la concurs, anunță news.ro.

Premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, despre blocarea angajărilor la stat de la 1 iulie, în condiţiile în care în ultima perioadă au fost scoase la concurs mii de posturi, şi a precizat: ”Decizia s-a luat aseară, iar acolo unde procedurile sunt în derulare ele îşi urmează cursul, chiar dacă trec de 1 iulie. Atâta timp cât procedurile au început nu putem să întrerupem procedurile”.

Premierul a afirmat că nu se pune momentan problema unei reforme în administraţie.

”În această perioadă nu urmează să discutăm problema unei reforme administrative, atâta timp cât Guvernul este angajat în gestionarea unei situaţii de criză şi avem nevoie de stabilitate. Măsurile pe care le luăm punctual în funcţie dinamica în care evoluează situaţia ne-au dus să avem această decizie aseară”, a mai declarat premierul.

Liderii coaliţiei au decis, luni seară, o serie de măsuri sociale şi economice, iar una dintre ele vizează blocarea angajărilor la stat, de la 1 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.