Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă dezvăluie motivele din spatele numirii: Ce l-a convins că noul ministru al Apărării este persoana potrivită

ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, luni seară, că, în această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin. Acesta a apreciat că experienţa noului ministru al Apărării va fi de ajutor în atingerea obiectivelor de ţară.

„Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Experienţa domniei sale ca preşedinte al delegaţiei Palamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO şi cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării”, a transmis, luni seară, premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, în această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil şi activ la promovarea securităţii şi stabilităţii euroatlantice.

„Mult succes domnului ministru Angel Tîlvăr”, a mai transmis premierul.

Noul ministru al Apărării a depus jurmământul, luni seară, la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.