Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, după ce a obținut vot favorabil în Parlament: 'Guvernul nu trece, voi păstra statutul de general în rezervă'

agerpres.ro
Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă a declarat, după avizul favorabil din Parlament, că dacă Guvernul Orban nu va trece, își va păstra statutul de general în rezervă. Acesta este propunerea PNL pentru funcția de ministru al Apărării.

„E o decizie pe care mi-am asumat-o: guvernul nu trece, voi păstra statutul de general în rezervă”, a declarat Nicolae Ciucă, la ieșirea de la audierile din comisia din Parlament, conform Mediafax.

Generalul în rezervă a mai spus că propunerea de a fi ministru al Apărării a fost lansată pentru a asigura o conducere profesionistă a instituției.

„Aseară (luni, n.r.), după ce a fost semnat ordinul de trecere în rezervă, am scris un mesaj. Acolo am spus totul. Nu e vorba de dorință, nici nu m-am gândit. A fost o solicitare ca să asigurăm tot ce înseamnă partea de continuitate și leadership profesionist la nivelul Ministerului Apărării”, a mai spus Ciucă.

Nicolae Ciucă a primit, marți, aviz favorabil în comisia de specialitate din Parlament în urma audierii acestuia. Generalul în rezervă este propunerea PNL pentru Ministerul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.