Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă face marele anunț: România cere banii din PNRR. Suma care va intra în țara noastră

Foto Inquam Photos
ciuca camera deputatilor

Premierul Nicolae Ciucă anunță faptul că România a transmis a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență. În această tranșă, țara noastră va beneficia de aproximativ 3,2 miliarde euro, sub formă de grant și împrumut.

”Am transmis a doua cerere de plată din Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care țara noastră va beneficia de aproximativ 3,2 miliarde euro, sub formă de grant și împrumut.

Prin aceste fonduri, #România poate realiza investiții strategice care să ne ajute să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor. Vorbim aici despre domenii cheie pentru #modernizare, cum ar fi #infrastructura de #transport, a unităților de #învățământ, a #spitalelor și a rețelei naționale de #apă și #canalizare.

Urmează un an în care, datorită oportunităților complementare generate de fondurile #europene, avem posibilitatea unui salt uriaş pentru dezvoltarea României. Le mulțumesc colegilor mei din guvern pentru toate eforturile, datorită cărora am reușit să îndeplinim toate cele 51 de #ținte și #jaloane din primele două trimestre ale acestui an.”, scrie Nicolae Ciucă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.