Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă îi răspunde lui Nicușor Dan: 'Bani de la buget cu certitudine nu-i vom avea'

Ciuca bruxelles

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți, cu privire la solicitarea lui Nicușor Dan, că ridicarea plafonului pentru energie este soluția acum, precizând că bani de la buget pentru o autoritate locală „cu certitudine nu-i vom avea”.

„Este o problemă a autorității locale. Primăria Municipiului București are în responsabilitate să rezolve această problemă. Ne aducem aminte că eu, personal, am chemat încă de anul trecut primăria la discuții și instituțiile din sistem pentru a rezolva problema termiei. I-am chemat după aceea să prezinte la nivelul Guvernului un plan concret prin care putem să rezolvăm această problemă de sistem din Capitală. Soluțiile sunt, fie să ridicăm plafonul de îndatorare, fie să dăm bani de la buget. Or bani de la buget să-i dăm pentru o autoritate locală, care putea până la acest moment să rezolve problema, cu certitudine nu-i vom avea”, a spus premierul.

Întrebat dacă îi va ridica sprijinul politic lui Nicușor Dan, Nicolae Ciucă a precizat că nu el i-a acordat sprijinul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.