Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă îl pune la punct pe Marcel Boloș: Dacă a apucat să dea un astfel de răspuns fără să fi procesat așa cum trebuie o să revină asupra lui

Inquam Photos / Octav Ganea
nicolae ciuca

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a contrazis pe ministrul de Finanțe Marcel Boloș cu privire la dezastrul ce va fi provocat de aplicarea simultană a măsurilor pentru reducerea deficitului și spune că acesta nu a procesat bine întrebarea și își va reconsidera poziția.

„Nu știu contextul în care a declarat chestiunile acestea, cert este că fiecare dintre ele fac parte din jaloanele asumate de către România și în cererile de plată următoare ele trebuie îndeplinite. Modul în care le vom gestiona și în care vom fi în măsură să asigurăm implementarea lor ține de decizie politică și asumare guvernamentală. Nu cred că o singură persoană poate să vadă ceva ca întâmplndu-se deodată catastrofal.

Este un ministru de Finanțe foarte bun. V-aș ruga să-l analizati pe domnul Boloș în condițiile în care în 2022 a sigurat ca ministru la fondurile europene, cea mai mare absorție. Este ministru PNL, îl susținem și dacă a apucat să dea un astfel de răspuns fără să fi procesat așa cum trebuie o să revină asupra lui. Cred că trebuie să-l mai întrebați o dată. Eu sigur am să-l întreb.” a declarat Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.