Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, la Craiova: 'Angajamentul oficialilor americani și turci față de noi stă în identificarea de noi oportunități pentru dezvoltarea relațiilor'

Nicolae Ciucă, Ford

Premierul României, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită la Craiova la sediul Ford Europa și Ford Otosan. Șeful executivului a precizat că Guvernul României urmărește menținerea unui climat economic predictibil și stabil, propice dezvoltării afacerilor.

„Fabrica Ford de la Craiova este un model de afacere care are succes în România și care vine cu un program de investiții pe termen lung. Dezvoltarea companiei înseamnă mai multe locuri de muncă, tehnologii de ultimă oră și un semnal pozitiv clar pentru investitori.

Investițiile anunțate astăzi sunt în acord cu strategia europeană pentru o tranziție verde, până în 2035, de la motoarele pe combustie internă la motoarele exclusiv electrice. Programul de investiții Ford se va fructifica prin 600 de noi locuri de muncă în fabrica din Craiova și prin creșterea capacităților de producție de la 250.000 autovehicule/an la un total de 272.000 autovehicule/an.

Țin în permanență legătura cu reprezentanții Ford Europa și Ford Otosan și i-am asigurat, încă o dată, că Guvernul României urmărește menținerea unui climat economic predictibil și stabil, propice dezvoltării afacerilor. Succesul fabricii din Craiova este și rodul parteneriatului strategic pe care țara noastră îl are atât cu SUA, cât și cu Turcia. Angajamentul oficialilor americani și turci față de România stă în identificarea, împreună, de noi oportunități pentru dezvoltarea relațiilor economice”, a precizat Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.