Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă guvern

Premierul Nicolae Ciucă şi-a exprimat, sâmbătă, cu prilejul Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, susţinerea faţă de cei care îşi dedică eforturile pentru incluziunea copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu această afecţiune şi a subliniat importanţa unui spaţiu de siguranţă şi afecţiune pentru persoanele cu autism.

"Ca în fiecare an, ziua de 2 Aprilie o dedicăm conştientizării autismului. Copiii şi adulţii cu autism sunt parte din societatea noastră şi dorim să ne asigurăm că procesul complex de incluziune se reflectă în măsurile pe care le luăm şi în viaţa de zi cu zi. Fie că vorbim de educaţie, servicii sociale sau felul în care ne raportăm la diferenţe şi diversitate, stă în puterea noastră să le asigurăm un spaţiu de siguranţă şi incluziune. Cu această ocazie, vreau să transmit mesajul meu de susţinere şi respect pentru toate familiile şi specialiştii care îşi dedică timpul, răbdarea şi priceperea pentru binele şi incluziunea copiilor şi adulţilor cu autism", a declarat Ciucă, citat într-un comunicat transmis de Guvern.

Sursa amintită precizează că Executivul se alătură campaniei internaţionale "Light It Up Blue" prin iluminarea Palatului Victoria în albastru, sâmbătă seară, pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.