Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă pare că a decis cu privire la soarta unei candidaturi comune PSD-PNL la alegerile prezidențiale. Ce spune liderul PNL despre data alegerilor

nicolae ciuca

Nicolae Ciucă a afirmat că liberalii sprijină menţinerea datelor pentru alegerile prezidenţiale decise în coaliţie şi anume 15 septembrie primul tur şi al doilea tur pe 29 septembrie. Liderul PNL a adăugat că partidul menţine ideea de a avea propriul candidat la prezidenţiale.

„În acest moment abordarea este una care va avea la bază alegerile din 9 iunie. Perspectiva, din punctul nostru de vedere, este aceea de a avea fiecare partid propriul candidat. Se lucrează la profilul liderului PNL, toate acele panouri au fost concepute pentru a susţine candidaţii noştri la alegerile europarlamentare şi venim cu argumentele pe care noi le-am folosit de fiecare dată în sensul realizărilor pe care PNL le-a reuşit din momentul în care am preluat guvernarea.

Data alegerilor prezidențiale

Discuţia în coaliţie şi decizia a fost ca alegerile prezidenţiale să fie pe 15 septembrie primul tur, 29 septembrie cel de al doilea. Nu am avut niciun fel de analize sau dezbatere în acest sens, motiv pentru care PNL susţine menţinerea acestei date pentru alegerile prezidenţiale”, a declarat, miercuri, Nicolae Ciucă.

Chestionat dacă există posibilitatea să fie schimbată această dată, în contextul unei eventuale negocieri a preşedintelui Klaus Iohannis pentru o funcţie la nivelul UE, Nicolae Ciucă a răspuns:

„Nu cred că trebuie să ne raportăm la ceea ce va face domnul preşedinte Iohannis, nu este nicio legătură între ceea ce urmează să facă domnia sa şi ceea ce se întâmplă în procesul electoral”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.