Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, primele MĂSURI după accidentul din București: 'I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta se derulează rapid'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a luat primele măsuri după accidentul mortal din București. El a vorbit cu ministrul de Interne astfel încât ancheta să se desfășoare rapid.

„Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.

Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, a spus Nicoale Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Context

O mașină de poliție a accidentat, joi după-amiază, două fete, în Sectorul 1 al Capitalei. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată joi după-amiază despre un accident în care a fost implicată o autospecială de poliție, în Sectorul 1.

Polițistul aflat la volan, încadrat în anul 2017, a accidentat două fete care traversau strada. Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune, menționează Poliția Capitalei. „La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, afirmă sursa citată. Poliția Capitalei a anunțat că uan dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.